Sectors

Som referents en projectes d’outsourcing integrals i especialitzats, en els quals apliquem la nostra àmplia experiència en reingeniería de processos, les últimes tecnologies i equips multidisciplinaris de professionals altament qualificats.

Retail

Cobrim totes les etapes, des de la gestió del magatzem fins a la d’emprovadors, passant per l’etiquetatge, la reposició i el planxat de peces de roba. Proporcionem també serveis d’auditoria, control de qualitat i mystery shopper.

Veure més

Indústria

Assumim tasques auxiliars, de logística i gestió de cadenes de producció, etiquetatge i informació. Realitzem tasques de processament, manipulat i envasat amb els més alts estàndards de qualitat, eficàcia, higiene i protecció al consumidor final.

Veure més

Comercial

La nostra força de vendes està altament qualificada i compromesa amb la seva labor comercial. Treballem per objectius i formem específicament al nostre personal en la cultura corporativa de cada client en cadascun dels sectors: telefonia, energia, serveis…

Veure més

Atenció a menors i dependents

Posseïm àmplia experiència en serveis de transport escolar, adaptat i discrecional. Som especialistes en acompanyament de viatgers amb necessitats especials com a menors i dependents, amb els majors criteris de professionalitat i flexibilitat en el servei.

Veure més

Logística

Som especialistes en processament, preparació i magatzematge de mercaderies, control i gestió d’estocs. Realitzem les tasques de control i anàlisi de riscos en les operacions i la coordinació del magatzem amb els departaments de comptabilitat i inventari. Flota pròpia per a repartiment.

Veure més

Gestió de punt de venda

Realitzem tot el procés d’implantació de productes en expositors segons planogrames, la seva gestió i actualització. Implantem accions de merchandising i controlem el registre d’informació en punt de venda i l’elaboració de rutes i la logística d’expositors i productes.

Veure més

Hostaleria

Oferim personal qualificat per a tasques de neteja, manteniment, restauració, serveis de sala i atenció al client. Aportem la flexibilitat temporal, l’agilitat en la resposta i capacitació del personal adequada a les especials necessitats del sector.

Veure més

Serveis

Ens adaptem a qualsevol necessitat de personal per a la realització d’esdeveniments, convencions o espectacles esportius. Garantim els millors equips d’hostesses, guies, ordenances, control d’accessos i altres serveis de suport per als nostres clients.

Veure més