La nostra història

Grupo Externa neix en 2006 fruit de l’experiència en la gestió de Recursos Humans i en la externalització de serveis del seu fundador i director general, Pastor López Docampo. Des de la seva creació, Grupo Externa ha centrat el seu model de negoci a oferir als seus clients els millors serveis, els professionals més qualificats, la major flexibilitat i els costos més adequats.

Per a això, Grupo Externa ha desenvolupat un mètode de treball basat en el servei al client amb la personalització, la flexibilitat, la solvència i la innovació com a principals eixos d’acció. A través de les seves diferents divisions, els equips de Grupo Externa treballen juntament amb els seus clients per conèixer les seves necessitats i convertir-se en una extensió del seu negoci. Apostem per relacions a llarg termini que ens permetin créixer amb els nostres clients i millorar la seva productivitat a través de l’optimització dels seus recursos i professionals.

Amb aquesta filosofia hem anat creixent, sumant al nostre equip professionals experts en diferents sectors: retail, alimentació i conserves, telecomunicacions, energia, hostaleria, logística… Amb cada client hem guanyat experiència, hem demostrat la nostra solvència tant tècnica com econòmica i jurídica i hem aconseguit fer nostres els seus objectius per dur-los a terme.

En Grupo Externa disposem d’un equip de més de 1.900 professionals que operen en diverses delegacions a tota Espanya i Portugal

En aquests moments, Grupo Externa afronta un important pla d’expansió. Posem a la disposició dels nostres clients un equip de més d’1.900 professionals que operen en diverses delegacions en tota Espanya i Portugal.

Volem créixer amb els nostres clients i ens preparem per afrontar amb ells nous reptes sense deixar de costat els nostres senyals d’identitat. La proximitat, la personalització i la capacitat d’optimitzar costos, estructures i línies de producció i innovació, seguiran sent les nostres claus per seguir sent pioners en l’excel·lència del sector de l’outsourcing.

Pastor López Docampo, fundador y director general de Grupo Externa.

Pastor López Docampo, fundador i director general de Grupo Externa.